Поліцейського заарештовано та звільнено за нібито крадіжку карток з покемонами

post

Співробітник пенітенціарної служби штату Алабама був заарештований і звільнений на вихідних за крадіжку карток з покемонами в Walmart.

Згідно зі статтею на сайті новин Алабами Advance Local, який трохи пожартував із заголовком “Зловити їх усіх?” Співробітник виправних установ округу Калхун Джош Харді був заарештований 12 серпня о 19:00 за спробу отримати п’ятипальцеву знижку на покемонів, відкривши кілька пачок карток з покемонами і поклавши окремі картки в кишеню на очах у співробітника відділу запобігання втрат Walmart. Коли Харді звинуватили в крадіжці, він втік з магазину в Оксфорді, штат Алабама, пішки, повідомляє новинний сайт.
Через деякий час після того, як співробітники Walmart повідомили про злочин в поліцію Оксфорда, Харді знайшли в місцевому ресторані з викраденими картками покемонів в кишенях, після чого він був заарештований і звинувачений у крадіжці. Ще більш незручним було те, що Харді вчинив злочин і був заарештований, перебуваючи у формі. Іронія долі).

З великим збентеженням ми змушені повідомити про цей інцидент, і Харді був звільнений з офісу шерифа округу Калхун“, – сказав шериф округу Калхун Метью Вейд у своїй заяві для громадськості. “Він заплямував наше відомство та імідж усіх правоохоронців. Як шериф, я обіцяв бути прозорим і вимагати від своїх підлеглих підзвітності за стандартами, вищими, ніж у пересічних громадян“.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023