Вийшов трейлер «Секретне вторгнення»

post

Свіжий трейлер до фільму «Таємне Вторгнення» від Marvel було оприлюднено, в якому ми бачимо повернення Ніка Ф’юрі, відтвореного Самюелем Л. Джексоном, на Землю, щоб зіткнутися з інопланетною загрозою у вигляді змієподібних Скрулів, які мають намір захопити світ.

«Таємне Вторгнення» вийде на Disney+ 21 червня 2023 року, а свіжий синопсис серіалу розкриває, чого можуть чекати фанати від майбутнього проєкту кіновсесвіту Marvel.

«У фільмі “Таємна інвазія”, що відбувається в сучасному кіновсесвіті Marvel, Ф’юрі дізнається про таємну інвазію на Землю фракції зміноподібних Скрулів. Ф’юрі об’єднується зі своїми союзниками, зокрема Евереттом Россом, Марією Хілл та Скрулом Талосом, який зміг знайти собі нове життя на Землі,» – йдеться у сюжеті. «Разом вони змагаються з часом, щоб відвернути небезпеки вторгнення Скрулів та врятувати людство.»

У трейлері є декілька дуже цікавих моментів та питань для фанатів кіновсесвіту Marvel, оскільки він починається з того, як Талос, відтворений Беном Мендельсоном, каже Ф’юрі, що ситуація на Землі значно погіршилася з того часу, як він відсутній у космосі. Якщо ви пам’ятаєте сцену після титрів фільму «Капітан Марвел», там було підтверджено, що Ф’юрі перебуває поза планетою і співпрацює зі Скрулами.  А отже не всі Скрули є злом, лише певна фракція.

Ми також бачимо Емілію Кларк у ролі G’iah, яка є “дитиною-біженкою” Скрулом та дочкою Талоса. Вона не дуже задоволена Ніком Ф’юрі, коли той не може виконати деякі обіцянки, які дав.

А українцям має сподобатися зображення теракту на Красной Площаді, що в Москві.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023