Marvel Comics розкриває новий всесвіт

post

Наприкінці 2023 року Marvel Comics відроджує улюблену фанатами серію Ultimate Universe, і ми вперше побачили ці нові книги на панелі компанії “Next Big Thing” на виставці NYCC.

Письменник Джонатан Гікман вже створив основу для нової лінійки Ultimate у нещодавній лімітованій серії “ВторгненняUltimate”. Ця книга представляє Землю-6160, світ, де Творець (сам біженець з оригінального Всесвіту Ultimate) намагався придушити появу земних героїв. Втручання Творця призведе до появи нового покоління героїв у несподіваних образах, включаючи Людину-павука, Чорну Пантеру та Людей Ікс. Як і у випадку з оригінальним Всесвітом Ultimate, мета полягає в тому, щоб надати свіжі, сучасні погляди на знайомих персонажів без тягаря десятиліть спадкоємності.

Нова лінійка Ultimate офіційно розпочинається з Ultimate Universe #1, спеціального односерійного видання від Гікмана та художника Стефано Казеллі. Згодом Гікман працюватиме над флагманською щомісячною серією Ultimate, новим томом Ultimate Spider-Man. Малюватиме серію Марко Чечетто з Daredevil.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023