Приготуйтеся вклонитися Саурону, Єдиний перстень знайдено (у вигляді унікальної магічної карти вартістю мільйон баксів)

post

Кросовер Magic: The Gathering x The Lord of the Rings “Tales of Middle-earth” містить єдину копію карти “One Ring”, яка була захована десь в колекційному бустер-паку, випущеному в англомовних країнах. Очікування на цей золотий квиток призвело до того, що один магазин запропонував за нього мільйон доларів ще до того, як набір був випущений.

Наразі картка знайдена, і служба оцінки карток Professional Sports Authenticator видала на неї сертифікат, а також оцінку “mint 9”. Враховуючи, що вся суть оцінки карток полягає в порівнянні їх з іншими, ідея оцінювати унікальну картку є досить безглуздою. Можна лише припустити, що вони поставили їй 9 з 10, щоб залишити місце для можливого покращення в наступних випусках.

Як повідомляє The Wall Street Journal, власник карти побажав залишитися невідомим, що цілком зрозуміло, враховуючи, що навіть зараз Око Саурона кидає свій злісний погляд на землю в пошуках Володаря Персня. Ходять чутки, що карта знаходиться в одного з мешканців Ширу, якого востаннє бачили, коли він подорожував Новою Зеландією у пошуках діючого вулкану, і всіх, хто володіє інформацією, закликають повідомити про це найближчого Чорного Вершника.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023