Paizo розповіла про свої майбутні релізи

post

Така інформація з’явилася на EN World. Виданню стало відомо, що на GenCon буде показано безліч новинок.

Pathfinder Player Core 2 — нова книга правил, котра значно розширить можливості гравців. В 320-сторінковому «довіднику слідопита» переробили 8 класів та понад 40 архетипів, розширили походження та безліч подвигів, заклинань та алхімічних предметів. Це четверта основна книга правил для повністю оновленої рольової гри Pathfinder Друге Видання!

Curtain Call Adventure Path​ — ви вже «зробили» собі ім’я і тепер вам запропонували унікальну можливість створити оперу, що заснована на ваших минулих пригодах.  Чи готові ви до таких викликів? Curtain Call Adventure Path це щомісячна серія пов’язаних пригод із трьох частин, що складають кампанію для персонажів з 11 по 20 рівень.

Pathfinder Adventure: Prey for Death — пригода, котра дозволить зіграти за членів «Червоного Богомола» (найвідомішої гільдії вбивць у світі).  Їх бояться у всьому світі за їхню жорстокість. Проте вони не позбавлені честі, тому коли на одному з завдань вони стикаються зі зрадою, то вимушені очистити своє їм’я не зрадивши власний кодекс честі. Це пригода для гравців 14-го рівня, котра включає в себе нові предмети, знання, історії персонажів, а також декілька нових монстрів.

Starfinder Second Edition Playtest Rulebook — книга, що переносить Starfinder у нову епоху сумісності, адже тепер гра використовує  механізм аналогічний до Pathfinder 2. В цьому плейтесті ви знайдете шість нових класів, 10 предків, нові навички та вміння, різноманітне футуристичне обладнання та багато іншого.

A Cosmic Birthday — повноцінна тестова пригода Starfinder Second Edition для персонажів 1-го рівня, котра містить багато знайомих елементів перенесених у друге видання гри.

Starfinder Flip-Mat — колекція карт для пригод у Starfinder. Він містить чотири ключові зони зіткнень для гри.  Тут буде доступна футуристична наукова станція, міські пейзажі, густі грибні джунглі та закинуте поселення, що межує з ними.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023