Демо-версія Final Fantasy VII Rebirth вийшла на PS5

post

Цього тижня під час Sony’s Final Fantasy VII State of Play, присвяченого Final Fantasy VII, Square Enix випустила демоверсію епізоду про Нібельгейм у Final Fantasy 7 Rebirth. Як було обіцяно під час стріму, 21 лютого 2024 року демоверсія отримає оновлення, яке додасть область відкритого світу Юнона.

У дописі на X(Twitter), режисер гри Наокі Хамагучі повідомив, що гравці демоверсії отримають шанс перевірити адаптовану версію Джунон, яка, ймовірно, буде більшою у повноцінній версії гри. Оновлення також дозволить гравцям пропустити главу Нібельхайм, якщо вони вже грали в неї в демо-версії.

Прогрес, який ви досягли у розділі Джунон у демо-версії, не буде перенесений в основну гру. Розмір цієї території трошки менший, ніж у версії Rebirth, запланованій на 29 лютого. Однак ті, хто успішно завершить демоверсію, отримають можливість розблокувати талісман Купо та набір для виживання. Талісман збільшить кількість ресурсів, які можна зібрати за один раз, а набір для виживання включає додаткові зілля та ефіри.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023