Sony видалить цифрові бібліотеки з аніме, котрі мали бути доступні завжди

post

Після придбання Crunchyroll у 2021 році Sony оголосила, що цифрові бібліотеки передплатників Funimation на їхній платформі будуть недоступні після 2 квітня. Компанія обіцяла, що бібліотека з контентом залишиться у передплатників Funimation “назавжди”. Проте обіцянки виявилися з “підвохом”.

Sony планує об’єднати сервіси Funimation і Crunchyroll, припинивши функціонування додатку та веб-сайту Funimation та перетворивши акаунти Funimation на акаунти Crunchyroll. Це рішення підриває обіцянку щодо незмінності доступу до придбаного контенту на Funimation. І такий підхід наражає на небезпеку користувачів, котрі розглядали Funimation як надійний спосіб збереження свого контенту.

Також варто відзначити, що Funimation, крім потокового відео, також видавав аніме на фізичних носіях, які іноді містили цифрові коди для онлайн-перегляду. Тепер, через рішення з об’єднання сервісів, деякі користувачі можуть втратити доступ до придбаного контенту, що викликає розчарування серед тих, хто покладався на цей сервіс.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023