Серіал по Dragonlance більше не знаходиться в розробці

post

У Джо Мангальєлло є погані новини для фанів Dungeons&Dragons, особливо для тих хто любить Dragonlance (прим. ред – популярна серія художніх книжок за авторством Трейсі Хікмен та Маргарет Вайс. Також це один з офіційних всесвітів Dungeons&Dragons. На основі нього зроблено безліч пригод, зокрема кампейн для 5E Dragonlance: Shadow of the Dragon Queen). 

Dragonlance це не та інтелектуальна власність, яку вони зацікавлені розвивати в даний час.

сказав Мангальєлло в коментарі ComicBook

Також він уточнив декілька причин, що запланований проєкт не просувається через декілька причин. Зокрема й через продаж Hasbro студії eOne та низької популярності пригод по Dragonlance в 2022-му році.

В своєму інтерв’ю він розповів, що була пророблена величезна робота щодо перетворення серії творів на серіал. Над проєктом Мангальєлло працював з партнером по сценарію, а також консультувався з Трейсі Хікман і Маргарет Вайс. «Трейсі та Маргарет були цілковито за.»— каже Мангальєлло. «Я просто потрапив в той світ, що вони збудували й розкрив. І додав деталі до того на що вони, подекуди, натякали і не посвітили лупою.» Джо уточнює, що його надихало шоу від HBO — «Справжня кров», що було побудовано на серії романі «Таємниці південного вампіра».

«Те, що я планував для першого сезону це просто пригломшливо.».— розповідає продюсер про свої плани. «Я просто хочу зробити це, бо хочу побачити та відчути захоплення, аж до сирот на тілі. В мене є безліч дизайн-концептів для цього світу. Мечі, обладунки… Навіть є новий погляд на те, як мали виглядати дракони. Це мало бути щось інше, від того що робили інші до мене. І ці улюблені персонажі, про яких я читав… Здається, Трейсі казала що було 35 мільйонів примірників.»

Мангальєлло розповідає, що сценарій пілотної серії був тепло сприйнятий за межами HasBro та eOne. «Найбільший літературний агент, що спеціалізується на фентезі, сказав що це найкращий пілотний епізод, котрий він читав з часів пілоту «Гри Престолів». Це його слова, не мої».— розповідає Мангальєлло. «Був ще один керівник, котрий зізнавався що це один з найкращих фентезійних сценаріїв, що він читав.  Сьогодні вранці я отримав лист від продюсеру, що все виглядає просто чудово та він сподівається, що я зможу розробити ще один новий IP.»

Він також згадував, що навіть намагався купити права на Dragonlace, проте його зусилля зайшли в глухий кут.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023