З’явився перший трейлер X-Men ’97

post

Минуло майже 30 років з моменту завершення класичного мультсеріалу “Люди Ікс”, але франшиза X-Men за цей час значно еволюціонувала. Проте новий трейлер серіалу “Люди Ікс ’97” на Disney+ від виконавчого продюсера Бо ДеМейо поверне вас у чарівні часи, коли мутанти були «на коні».

Дія нового серіалу починається одразу після фіналу “Людей Ікс”. Ми побачимо, як мутанти, яких залишив після себе професор Ксав’єр, вирушивши на батьківщину ши’ар, намагаються впоратися з втратою наставника. Трейлер показує, що попри всі порятунки світу, людство все ще ненавидить і боїться їх, прагнучи стерти ген X з лиця Землі.

Поки що не до кінця зрозуміло, з якими новими викликами зіткнуться Циклоп (Рей Чейз), Джин Грей (Дженніфер Хейл), Роуг (Ленор Занн), Звір (Джордж Буза), Джубілі (Холлі Чоу), Шторм (Алісон Сілі-Сміт), Росомаха (Кал Додд) та Гамбіт (А.Дж. ЛоКасчіо). Проте кадри з Магнето біля будівлі ООН натякають на те, що у світових лідерів може бути новий план боротьби з “мутантським тероризмом” (ймовірно, він включатиме нових Стражів). Інші деталі, як-от вагітна Джин та номер Daily Bugle з новими мутантами на кшталт Dust, свідчать про те, що X-Men ’97 заглибиться в сюжетні лінії коміксів, недосяжні для оригінального мультсеріалу.

Одне можна сказати напевно: коли X-Men ’97 вийде на Disney+ 20 березня, усі ми будемо наспівувати легендарну мелодію.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023