Kaiju No. 8 виглядає як одне з найкращих аніме року, і ми нарешті знаємо дату його виходу

post

Очікуваний багатьма аніме-серіал “Кайдзю №8” розкрив декілька захоплюючих деталей про себе в своєму останньому трейлері. Тизер, випущений у четвер, оголосив дату прем’єри шоу – 13 квітня, а також виконавців opening та ending тем першого сезону.

 

Відкриваючу пісню під назвою “Abyss” виконає англійський рок-співак YUNGBLUD. Закриваючу пісню під назвою “Nobody” виконає американський гурт OneRepublic. Це досить рідкісний випадок, коли обидві пісні аніме будуть виконані англомовними артистами, і, якщо вірити тизеру, самі пісні також будуть повністю англійською мовою.

Епізоди “Кайдзю №8” можна буде переглядати на Crunchyroll, що не повинно стати несподіванкою. Більш дивовижним може здатися те, що епізоди також транслюватимуться одночасно на платформі X (колишня назва – Twitter), що робить це шоу першим великим аніме, прем’єра якого відбудеться на цій соціальній мережі.

Дії “Кайдзю №8” розгортаються у світі, який страждає від появи гігантських монстрів, відомих як кайдзю, що прагнуть знищити людство. Історія розповідає про персонажа на ім’я Кафка, який отримує силу перетворитися на одного з цих кайдзю і починає боротися, щоб захистити людство, але не всі розуміють, що цей загадковий новий кайдзю насправді на їхньому боці.

 Серіал анімовано студією Production I.G., відомою такими проектами, як “Ghost in the Shell” та “Haikyuu!!”.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023