Disney показали перший трейлер серіалу «The Acolte»

post

Disney поділилися першим трейлером свого серіалу у світі «Зоряних Війн»The Acolyte.

Перший епізод мають показати 4 червня на Disney+. Серіал отримає вісім епізодів, які будуть виходити щотижня.

Дія серіалу розгортається за 100 років до подій «Прихованої загрози», під час епохи Високої Республіки. Це найвіддаленіший період у хронології, який коли-небудь зображували в ігровому Star Wars. Офіційний синопсис серіалу повідомляє: “Розслідування шокуючої хвилі злочинів ставить шанованого майстра-джедая (Лі Джон-дже) проти небезпечної воїтельки з його минулого (Амандла Стенберг). В міру того, як з’являється все більше зачіпок, вони вирушають у темний шлях, де зловісні сили відкривають, що не все так, як здається”.

Трейлер починається з того, як майстер-джедай Лі навчає групу юних джедаїв, у той час як закутана в плащ вбивця Стенберг намагається вбити іншого джедая, якого зіграла Керрі-Енн Мосс, у кантині. Група джедаїв розпочинає полювання по всій галактиці за вбивцею, перш ніж їй вдасться перебити їх усіх поодинці. У кульмінаційній сцені битви джедаї вихоплюють свої різнокольорові світлові мечі та готуються до бою з убивцею, яка володіє власним червоним світловим мечем.

До акторського складу також входять Манні Хасінто, Дафна Кін, Чарлі Барнетт, Джоді Тернер-Сміт, Ребекка Гендерсон, Дін-Чарльз Чепмен і Йоонас Суотамо.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023