Warner Bros. Discovery робить ставку на аніме: більше серіалів та DC-шники у новому стилі

post

Warner Bros. Discovery (WBD) оголосив про значні інвестиції у виробництво аніме. Компанія планує розширити діяльність своєї японської студії, яка вже випустила понад 80 проєктів, серед яких «JoJo’s Bizarre Adventure» та «Record of Ragnarok». За словами Джеймса Гіббонса, президента WBD в Азійсько-Тихоокеанському регіоні, раніше студія випускала 5-10 серіалів на рік, тепер же їх кількість зросте.

«Аніме – один із найкращих способів охопити аудиторію віком від 18 до 30 років, – каже Гіббонс. – Воно користується шаленою популярністю на багатьох світових ринках, зокрема й в США».

Окрім оригінальних аніме, WBD планує адаптувати до цього формату героїв власного всесвіту DC. Першою ластівкою стане серіал «Suicide Squad ISEKAI» від студій Warner Bros. Japan та WIT Studio («Атака Титанів», «Spy x Family»). У ньому Аманда Воллер відправляє загін Харлі Квінн, Дедшота, Пісмейкера, Клейфейса та Короля Акул на місію до іншого світу, сповненого мечами, магією та монстрами.

Прем’єра «Suicide Squad ISEKAI» відбудеться в липні в Японії, а вихід на міжнародні ринки очікується ближче до кінця року. Це – лише початок, адже WBD бачить великий потенціал в аніме та прагне за його допомогою розповідати історії героїв DC.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023