Marvel представила шутер у стилі Overwatch, Marvel Rivals

post

Після деяких тизерів та витоків, Marvel та NetEase Games офіційно представили Marvel Rivals. Це безкоштовна героїчна стрілянина 6 на 6 в стилі Overwatch, але від третьої особи, і в ній зірки супергерої з різних коміксів Marvel. Хоча ми бачили лише один трейлер, здається, він може скласти конкуренцію Overwatch, коли йдеться про ПК.

Деякі з ігрових персонажів, показаних раніше, включають основних учасників Месників, таких як Залізна Людина та Халк, а також деяких персонажів Людей Ікс, таких як Шторм і Магнето. Навіть Вартові галактики мають гідну присутність у списку з Ракетою, Зоряним Лордом, Грутом і Мантіс. На даний момент у Marvel Rivals 18 персонажів, але NetEase Games планує випускати більше героїв і карт через сезонні оновлення.

У публікації на веб-сайті Marvel компанія підтвердила, що Marvel Rivals матиме сюжетний елемент, в якому лиходій Фантастичної четвірки Доктор Дум зіштовхнеться зі своїм майбутнім аналогом у 2099 році, що призведе до зіткнення мультивсесвіту, яке приводить у бій різних версій персонажів із мультивсесвіту. 

Гадаю, це достатньо гарне пояснення того, чому різновиди Людини-Павука та Залізної Людини можуть битися один проти одного в командному PvP-бойовому режимі.

Одне з цікавих нововведень, яке Marvel Rivals привносить у синергію героїв, на якій базуються ігри цього типу, – це механіка “Навичок командної гри”. Це дозволяє певним комбінаціям персонажів об’єднуватися для нової тактики та маневрів, наприклад, Ракета їде на спині Грута, поки він стріляє зі своєї зброї, або Халк заряджає костюм Залізної Людини гамма-енергією. 

Буде цікаво подивитися, чи закріплення цих комбінацій змусить гравців використовувати певні склади команд за необхідністю, а не природним чином. Перегляньте трейлер нижче:

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023