Оновлення System Shock додає нову кінцівку та жінку-протагоніста

post

Реліз оновлення відбудеться вже 11 квітня і додає абсолютно нову кінцівку та купу інших цікавих функцій, зокрема можливість грати за жіночого персонажа.

Засновник Nightdive, Стівен Кік, в інтерв’ю для PC Gamer розповів, що нова кінцівка – це відповідь розробників на критику фінального боса в оригінальній грі. Це була секція з головоломкою та шутером у віртуальній реальності, що суттєво відрізнялася від основного геймплею System Shock.

“Більшість критичних відгуків стосувалася того, що всю гру ти збирав предмети, готувався до масштабної битви, а потім все спорядження зникало.” – пояснив Кік.  “Залишалася лише одна зброя для гри в те, що по суті є міні- грою.”  В результаті, кінцівку було вирішено повністю переробити”

Оновлення також додасть нову героїню. Це була амбітна ціль кампанії на Kickstarter. Жіночий персонаж матиме повністю перероблену модель та нове озвучення, що, за словами Кіка, додасть більшого занурення. Крім того, можливість вибору статі персонажа є класичною функцією відеоігор з самого їхнього зародження.

Серед інших функцій оновлення – “Покращення бою з мутантами” та “Система орієнтирів в легкій складності гри” яка допоможе гравцям орієнтуватися на рівнях гри.

Ремейк System Shock вже доступний для ПК і має оцінку 75 на Metacritic. 

Реліз гри на PS4, PS5, Xbox One та Xbox Series X|S заплановано на 21 травня. 

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023