Українська НРІ «Archeterica Imago» закрила свою основну ціль на Kickstarter менше ніж за добу

post

Гра зібрала вже 8.5K доларів, проте для закриття всіх «цілей» кампанії залишається, трохи менше, двадцять тисяч доларів.

Це ледве не єдина українська настільно-рольова система, котра змогла зацікавити іноземну публіку та закрити власні цілі для розробки.

Архетерика Імаго – пригодницька настільно-рольова гра про джентльменську конспірологію та зустріч з Неземним у альтернативному світі XIX-го століття. Це безкласова гра на основі 2D6 з акцентом на драматичний розвиток персонажа та діяльність таємних спільнот

Які «набори» можна отримати?

  • META INVITATION за ~640 гривень
    «Цифровий» набір, котрий включає в себе PDF з базовими правилами та три сценарії для гри (Good Mayor, Shady Deals in Strange Alleyways, The Bastinarys)
  • INVITATION BOXED SET за ~1620 гривень
    Фізичний набір, котрий включає в себе минулий набір. Окрім цього будуть книги правил та сценарії в «м’якій» обкладинці, спеціальний набір 2D6 дайсів «Eyewitness», більше двадцяти дерев’яних фігурок та різномантіні штуки для гри (листи персонажів, таблиці бойових статусів та інше)
  • GRAND INVITATION COLLECTOR’S SET за ~3300 гривень
    Фізичний набір, котрий включає в себе всі минулі переваги. Окрім цього буде ексклюзивний набір дайсів «Aurora», пін Eyewitness, спеціальні HQ матеріали та покриття для всіх ігрових аксесуарів, фігурка «Dungeon Monarch Wooden Mistwalker», ваше ім’я або псевдонім за вашим вибором, надруковані в розділі «Почесні спонсори» у Introductory Rules.

Окрім цього ще є додаткові цілі, котрі розблоковують «додаткові» штуки, котрі будуть розроблені авторами при досягненні певної суми.

Детальніше ознайомитися можна на сторінці Kickstarter та DriveThruRPG.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023