ATARI відроджує Infogrames

post

Atari оголосила про повернення класичного бренду відеоігор Infogrames, але цього разу як видавничий лейбл. Infogrames зосередиться на випуску та придбанні інтелектуальної власності (ІВ), першою з яких стала Totally Reliable Delivery Service, придбана у TinyBuild.

За деталями угоди не розголошують, але Atari повідомила, що вона включає гру 2019 року, її торгові марки та “базову власність”.

Infogrames особливо цікавитиметься ІВ, яка “виходить за межі основного портфеля ІВ, пов’язаного з брендом Atari“, йдеться у повідомленні, додаючи, що збереження ігор також буде ключовим аспектом діяльності лейблу.

Нового видавця очолить операційний директор Atari Жоффру Шатонеф. Він прокоментував: “Завдяки Totally Reliable Delivery Service, Infogrames починає з потужної ІВ, яка має віддану та захоплену базу гравців. Команда Infogrames зможе розширити успішну роботу tinyBuild та оживити цю франшизу з високим потенціалом.”

Генеральний директор Atari Вейд Розен також зазначив: “Протягом десятиліть Infogrames заробила собі репутацію видавця та розробника дивовижних і різноманітних ігор, і ми раді її повернути.”

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023