Наступний зірковий гість Fortnite – Біллі Айліш

post

Роками Fortnite активно заграє з музикантами та меломанами – від концертів у грі до скінів зірок поп-музики та додавання ритм-гри. Треба віддати належне Epic Games за спеціальні оновлення, які висвітлюють поп-діву, таких як Аріана Гранде та Леді Гага. Це поширилося на цілі сезони їхнього ритм-гри “Festival”, що приносить нові скіни, косметичні предмети та пісні відомих виконавців. З завтрашнього дня, 23 квітня, до гри додається ще одна поп-зірка – Біллі Айліш.

Біллі Айліш розповіла на своїх сторніках, показавши новий скін за її образом, і заявила, що вона вийде на головну сцену Fortnite Festival. Деталей не розкрили, але минулого сезону, коли в центрі уваги була Гага, це включало скін, додавання кількох пісень з її дискографії до режиму Fortnite Festival, а також багато інших косметичних предметів та пісень, які не стосуються теми, які можна розблокувати через спеціальний фестивальний Battle Pass або придбати в магазині гри.

За чутками, Айліш фігурувала у попередніх витоках, які натякали на те, що такі артисти, як Metallica, Karol G та Snoop Dogg, співпрацюватимуть з Fortnite у майбутньому. Хоча ця інформація досі не підтверджена, вона справді інтригує.

Біллі Айліш стала обличчям Fortnite Festival Season 3, який триватиме до 13 червня. Гравці зможуть розблокувати тематичні вбрання, інструменти та треки Біллі Айліш, такі як “All the Good Girls Go to Hell” та “Happier Than Ever”. У магазині доступні нові емоції з її хітами “Bad Guy” та “You Should See Me in a Crown“.

 

 

Айліш, яка нещодавно отримала свій другий Оскар за оригінальну пісню “What Was I Made For” до фільму “Барбі”, приєдналася до ряду ікон фестивалю, слідом за The Weeknd та Lady Gaga.

Вбрання Айліш “Green Roots” буде доступне у преміум-треку абонемента Festival Pass за 1800 V-Bucks (внутрішньоігрова валюта). До нього також входять нові треки “Maps” від Maroon 5, “Friday I’m in Love” від The Cure, “Youngblood” від 5 Seconds of Summer та “Oxytocin” від самої Айліш.

17 травня вийде новий альбом Айліш “Hit Me Hard and Soft”, а пізніше в сезоні, на честь його виходу, будуть представлені нове вбрання та треки.Fortnite Festival, безкоштовна ритмічна гра, запущена в грудні 2023 року, тепер підтримує гітари Rock Band 4 для певних частин пісень на PlayStation, Xbox та ПК.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023