З’явився перший кадр з аніме Зака Снайдера “Загибель богів”!

post

Режисер Зак Снайдер, подарувавши нам другу частину свого космічного епосу “Rebel Moon: The Scargiver”, розкрив перший погляд на свій майбутній аніме-серіал “Загибель Богів”, який вийде на Netflix цієї осені. Це черговий проєкт Снайдера в рамках його угоди зі стрімінговим сервісом.

На представленому зображенні можна побачити головну героїню Сігрід, образ якої натхненний скандинавською міфологією. Поки що деталей сюжету небагато, але картинка дає змогу оцінити стильний анімаційний стиль та неймовірне оточення.

Режисером серіалу виступить Джей Оліва, storyboard-художник багатьох фільмів DC, який також виконує функції виконавчого продюсера та шоуранера. Снайдер займається сценарієм та продюсуванням цього 8-епізодного аніме. В інтерв’ю Collider режисер натякнув на сюжет, повідомивши, що дія відбувається в невеликому вікінзькому селі, де король і королева збираються одружитися.

Він пояснив: “На їхньому весіллі відбувається певна подія, яка змушує Сігрід, наречену, дочку велетнів, вирушити в божевільну місію помсти. Вона збирає команду героїв — провидицю та карлика — і вони об’єднуються, щоб знайти бога та битися з ним.” Також він описав серіал як “місію, історію помсти”. Він додав: “Сігрід – це прекрасний, холодний, але захоплений помстою персонаж скандинавського типу, над яким мені справді подобалося працювати, тому що вона просто крута. Її озвучує Сильвія Хукс.”

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023