Карту з Magic: The Gathering продано за рекордні $3 мільйони

post

Не потрібно бути знайомим з грою «Magic: The Gathering», щоб знати про її міфічний Чорний Лотос: потужну карту з першого набору гри, яка зараз на колекційному ринку коштує захмарних сум. Але жоден Чорний Лотос, наскільки б ідеальним чи рідкісним він не був, ніколи не продавався за 3 мільйони доларів. Це настільки смішна сума, що деякі фанати просто не можуть повірити.

«Альфа-Чорний Лотос, оцінений компанією CGC Cards, щойно був проданий за приголомшливі 3 МІЛЬЙОНИ доларів, ставши найдорожчою карткою Magic: The Gathering, коли-небудь проданою!» – написала вчора в Instagram компанія Certified Guaranty Company (CGC) – розташована у Флориді компанія з оцінки, яка вперше повідомила про угоду. «Її захмарна ціна демонструє високу вартість, яку колекціонери надають оцінці Pristine 10 від CGC Cards».

Хоча це неймовітна маркетингова можливість для CGC, яка також зробила собі ім’я у світі колекціонування вінтажних відеоігор, покупець картки каже, що транзакція абсолютно законна. «Справді важко оцінити ці карти високого класу, але я думаю, що 3 мільйони доларів – це справедлива ціна», – повідомив користувач Instagram Benjamin.be порталу Kotaku в особистому повідомленні. 

Покупець, колекція якого включає популярні «граалі» з інших карткових ігор, таких як Dragon Ball Z і Pokémon, додав: «Можливо, я трохи переплатив, але я не купую для того, щоб потім перепродати. Зрештою, все буде добре».

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023