Unity призначила колишнього керівника EA та Zynga своїм новим генеральним директором

post

Компанія Unity оголосила про призначення Меттью Бромберга новим генеральним директором. Бромберг, який раніше обіймав керівні посади в EA та Zynga, займе нову посаду до кінця цього місяця.

З 15 травня Бромберг замінить тимчасового керівника Джима Уайтхерста. Нагадаємо, що колишній президент IBM зайняв цю посаду в жовтні минулого року, коли Джон Річчіелло пішов у відставку. Зараз Уайтхерст став виконавчим головою ради директорів Unity.

Бромберг має багатий досвід роботи в ігровій індустрії. Він розпочав свою кар’єру в BioWare, де обіймав посаду генерального менеджера групи. Згодом він перейшов до EA, де протягом чотирьох років керував мобільним бізнесом компанії. У 2016 році Бромберг перейшов до Zynga, де обіймав посаду головного операційного директора до 2022 року.

Очікується, що Бромберг принесе свій досвід та знання в Unity, щоб допомогти компанії продовжувати зростати та розвиватися. Unity використовується розробниками для створення ігор для різних платформ, включаючи мобільні пристрої, ПК та консолі.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023