THQ Nordic оголосила про цифрову презентацію

post

THQ Nordic підтвердила проведення своєї щорічної цифрової презентації 2 серпня 2024 року та вже трохи розповіла про ігри, які будуть її частиною. Серед підтверджених ігор – Gothic Remake та Titan Quest 2, дві гри, які з’явилися на цифровій презентації THQ Nordic 2023 року, але досі не мають встановленої дати виходу. Видавець також обіцяє деякі сюрпризи на цьому заході.

THQ Nordic є дочірньою компанією Embracer Group, холдингової компанії, яка останніми роками придбала численні студії. Однак холдингова компанія не змогла утримувати всю свою виробничу лінійку та студії, що призвело до значних скорочень робочих місць за останні місяці. Останнім розвитком став поділ Embracer Group на три компанії: Asmodee Group, Coffee Stain & Friends та Middle-earth Enterprises & Friends. THQ Nordic потрапляє під управління Coffee Stain & Friends.

Очікується, що крім цих двох анонсів, THQ Nordic підготувала сюрпризи. Цифрова презентація 2023 року тривала понад 50 хвилин, де були представлені такі ігри, як South Park: Snow Day та Titan Quest 2. Тоді видавець заявив, що він має 37 ігор у розробці, 20 з яких ще не анонсовані. Але враховуючи всі потрясіння, які пережила Embracer Group, включаючи скорочення робочих місць у Black Forest Games, дочірній компанії THQ Nordic, існує думка, що багато з цих ігор було скасовано.

Однією з серій, яку фанати сподіваються побачити на презентації THQ Nordic, є Darksiders. Франшиза завжди мала помірний успіх, достатній для того, щоб мати три основні гри та спін-офф. Останньою випущеною грою була Darksiders Genesis від Airship Syndicate, спін-офф, який переключився з 3D-вигляду на top-down perspective, схожу на Diablo. Анонс нової Darksiders може привернути увагу до THQ Nordic, оскільки ця франшиза є однією з найвідоміших ігор видавця.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023