Мультиплеєр Ghost of Tsushima потребуватиме входу в мережу PlayStation Network на ПК

post

Відкритий світ Ghost of Tsushima від Sucker Punch отримає порт для Steam цього місяця, і для доступу до багатокористувацького режиму гри потрібен обліковий запис PlayStation Network.

Це може здатися знайомим, оскільки Sony нещодавно оголосила про завершення “пільгового періоду” для популярної багатокористувацької гри Helldivers 2, і користувачам Steam потрібно було ввійти до PlayStation Network, щоб продовжувати грати в цей шутер на ПК. 

Після бурхливих вихідних Sony скасувала цю політику – гравці Helldivers 2 можуть бути в безпеці, але схоже, що це все ще буде реалізовано в майбутніх іграх Sony, що видаються в Steam, як свідчить Ghost of Tsushima.

Гра виходить на ПК 16 травня, і після галасу навколо Helldivers деякі вагаються купувати ігри Sony в магазині Steam. Sucker Punch опублікував твіт з просуванням ПК-версії, і користувач відповів, заявивши, що він скасував своє попереднє замовлення після політики Sony.

Sucker Punch відповіли, що хоча для гри в багатокористувацькому режимі Legends потрібен обліковий запис PSN, кампанію Ghost of Tsushima можна буде пройти без окремого входу в систему.

Незрозуміло на даний момент, чи Ghost of Tsushima піде за цим прикладом, чи Sony зробить це обов’язковою вимогою з самого початку, а не додасть її через місяці, як намагалися зробити Helldivers 2.Обурення було значною мірою тому, що ця вимога була додана постфактум, і після того, як гравці місяцями стікалися до гри.

Однак вимога PSN також виключає гравців із частин світу, які не можуть створити облікові записи для онлайн-сервісів PlayStation, а Helldivers 2  продавався на цих територіях. Тож для деяких гравців це набагато складніше, ніж просто прив’язати один обліковий запис до іншого.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023