Менеджер спільноти Helldivers 2, зник після збою входу на PlayStation

post

Справи в світі Helldivers 2 поступово повертаються до норми після того, як Sony скасувала вимогу входу в PSN для гри на ПК. Але схоже, не всі учасники цієї піар-катастрофи вийшли з неї неушкодженими. 

Менеджера спільноти студії Arrowhead Studios, Spitza, схоже, більше немає в команді після того, як він закликав гравців залишати негативні відгуки та вимагати повернення коштів, щоб змусити Sony змінити свою думку.

Сьогодні поганий день“, – написав Spitz 7 травня на Discord-сервері Helldivers 2. Гравці почали помічати щось негаразд, коли обліковий запис менеджера спільноти було видалено з каналу, де команда Arrowhead ділиться історіями про нещодавні оновлення Галактичної війни в грі. “Тож хто буде займатися цими повідомленнями?” – запитав один гравець. “Не я”, – відповів Spitz. Він не відразу відповів на запит про коментар.

Раніше менеджера спільноти не було видно на Discord незабаром після того, як гравці почали бунтувати проти повернення вимоги входу в обліковий запис PSN перед грою через Steam. Спочатку Spitz робив коментарі щодо того, що обурення спільноти перебільшено, перш ніж пізніше перейти до ідеї, що негативні відгуки дадуть Arrowhead більше впливу, щоб позбутися вимоги Sony.

“Якщо гравці висловлюватимуть своє невдоволення через відгуки, повернення коштів тощо, це дасть нам більше ваги в обговоренні з Sony”, – написав Spitz у Discord 4 травня. “Боляче бачити, як страждає популярність гри в рейтингах, але обговорення тривають, і ми на боці гравців у цій боротьбі.” Гравці залишили понад 150 000 негативних відгуків і вимагали повернення коштів, поки гру було видалено з продажу на ПК у сотнях країн, які не підтримують облікові записи PSN.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023