Перший погляд на Ліама Хемсворта в ролі Геральта з Рівії у 4 сезоні “Відьмака” від Netflix

post

Минулого тижня після витоку фотографій перевтілення Ліама Хемсворта в Геральта з Рівії, Netflix випустив перші кадри оновленим Відьмаком

” Його образ розроблявся понад рік, тому неймовірно нарешті поділитися офіційним тизером Ліама Хемсворта в ролі Геральта з Рівії”, – розповіла шоураннерка “Відьмака” Лорен С. Хіссріч виданню Entertainment Weekly. “Всю команду вразили пристрасть, енергія і втілення образу, яке Ліам привніс до персонажа з першого дня – скупірна борода, культовий шрам і все таке! Зйомки 4 сезону приносять нам величезне задоволення, і ми з нетерпінням чекаємо на те, щоб запросити фанатів у цю подорож разом з нами.”

 

Оголошення про те, що колишня зірка “Голодних ігор” візьме на себе головну роль Геральта починаючи з 4 сезону після того, як Генрі Кавілл пішов, залишило фанатів спантеличеними і не особливо щасливими. Колишній Супермен зображував цього персонажа з першого сезону фентезійної драми, але пішов через те, що на той час він думав, що буде зайнятий більшою кількістю проектів з DC – цього так і не сталося.

Виробництво 4 сезону “Відьмака” розпочалося у квітні, а Netflix оголосив, що серіал завершиться 5 сезоном. Останні два сезони адаптуватимуть події з книг про Відьмака “Хрещення вогнем”, “Вежа ластівки” та “Володарка озера”.

 

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023