Найкращі горор-аніме

post

Нечисть (2010)

Повільний вампірський жах, дія якого відбувається на тлі ідилічного маленького містечка Собота, «Нечисть» починається із загадкової смерті молодої дівчини на ім’я Мегумі Сімідзу. Сільський лікар не може вказати на причину смерті. Але коли навколо нього починають накопичуватися тіла, він об’єднується з відстороненим підлітком Нацуно Юкі та двома друзями Мегумі, щоб розкрити темну таємницю, що живе в їхній тихій громаді.

Інша (2012)

Створений Юкіто Аяцудзі, «Інша» перенесе вас до Північної початкової школи Йоміяма. Коуіті Сакакібара, переведений студент, повернувся до школи після місячної відпустки через хворобу. Повернувшись, він знайомиться з Мей Місакі, замкнутою дівчиною, яку багато хто не помічає, а дехто боїться. Раптом, коли учні та вчителі починають вмирати жахливою смертю навколо нього, Коуіті та Мей намагаються розгадати кошмар. У процесі вони зустрічають свої криваві долі.

Пекельна дівчинка (2005)

«Пекельна дівчинка»аніме-серіал жахів про помсту. Він зосереджений навколо таємничого веб-сайту, відомого як Hell Correspondence. Будь-хто, хто горить помстою, може опівночі зайти на сайт і ввести ім’я людини, яку хоче вбити. Ай Енма гарантує, що вони помруть жахливою смертю, але натомість людина також потрапить до пекла, коли помре. Спостерігати за тим, як Пекельна дівчинка використовує свій власний бренд правосуддя, одночасно похмуро і тривожно.

Ельфійська пісня (2004)

Це аніме використовує сучасний і закручений підхід до концепції дівчини-монстра в жахах. Відходячи від традиційних стежок вампірів і перевертнів, аніме показує Діклоніус, могутніх істот, які піддаються жорстоким експериментам, поки один з них не втече. Поки дівчина-монстр шукає нормального життя серед людей, обставини змушують її розкрити свою справжню природу, і в кінцевому підсумку вона залишає за собою справжню бійню.

Томія (2018)

В одній середній школі один клас зіткнувся з подією, яка може змусити людей з сумом згадувати про шкільні дні: смерть учениці. Загибла – не просто учениця, а Томія Кавакамі, популярна дівчина з майже потойбічною красою. Поки клас намагався розібратися в ситуації, їх приголомшив знайомий голос, що гукав їх з порога, вибачаючись за запізнення. З воронячими волоссям і косметичним знаком під лівим оком, ця дівчина – вилита їх убита однокласниця. Але не може ж вона насправді бути Томією?

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023