«Вільні агенти» дебютують у міжпросторовому періоді з випуском #1 від Image Comics

post

Кроком, який сколихнув світ коміксів, Image Comics підписали з «Вільними агентами» поточну угоду.

У ньому представлені здібності лауреата премії Айснера Курта Бусіка («Астро Сіті», «Темна людина», «Месники») та ветерана-бестселера Фабіана Ніцієзи («Дедпул», «Кочівник», «Кабель»), артистичний темперамент Стівена Муні («Пів на минулу небезпеку») та кольорові інтриги Тріони Фаррелл («Харлі Квінн», «Детективні комікси»).

Незважаючи на те, що ще не було жодних новин про будь-які обмеження в контракті чи вимоги щодо зарплати, читачі кинулися до місцевих магазинів коміксів цієї середи.

Без зайвих слів, давайте познайомимося з командою.

Називаючи себе «вільними агентами», вони є групою з семи юнаків (Катарі, Марод, Чаша, Рідж, Пайк, Шакті та лідер Сальво), кожен з яких має унікальні здібності. Вони прибувають на Землю після жахливої, але переможної битви згаданої по ходу книги, і читач бачить як вони серед білого дня вступають у чергову битву з гігантським роботом. Ця небажана увага посилює стрес, пов’язаний з адаптацією до нової вимірної рівнини та боротьбою з травмою свого жорстокого минулого, минулого, яке здається, повертається, щоб переслідувати їх, повільно, але впевнено.

Незважаючи на те, що вона майже вдвічі довша за звичайний випуск, історія захоплююча, й подається в цікавій формі. Кожна з них залишає більше запитань, ніж відповідей (як і у випадку з моїми вигаданими колегами з історії), і з кожним одкровенням вимагається більшого.

Читачеві жодного разу не доводиться запитувати, де знаходяться всі кінцівки персонажа (або його органи, якщо на те пішло), або чому перед дверима стоїть ванна. Тут немає нічого, крім професіоналізму та крутих персонажів.

Я з нетерпінням чекаю, щоб побачити, що чекає на вільних агентів у наступних випусках. Якщо їм пощастить, вони можуть отримати тег франшизи. А поки що негайно беріть дебютний випуск від Image Comics.

 

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023