Підтверджено каст та дата виходу «Шрек 5»

post

Фільм «Шрек 5» з’явиться  в кінотеатрах 1 липня 2026 року. Отже, на наступну главу цієї казки потрібно немало почекати, але деякі ключові деталі ми вже знаємо.

«Шрек 5» вийде на екрани завдяки Dreamworks, звичайно, і більшість головних акторів також повертаються.

Майк Маєрс повернувся в ролі Шрека. Едді Мерфі повернеться в ролі Віслюка. А Кемерон Діаз як принцеса Фіона.

А як щодо Антоніо Бандераса? Поки що невідомо.

Минуло 14 років з моменту виходу останнього фільму про Шрека «Шрек назавжди». І 20 років з тих пір, як вийшов «Шрек 2».

Сподівання на «Шрека 5» полягає в тому, що Кріс Мелдедандрей зможе повернути нас у ті славні дні. Він є продюсером фільму. Меледандрей також є генеральним директором і засновником Illumination, а раніше працював над багатьма великими анімаційними фільмами, у тому числі над фільмами Despicab.

«Це не дуже відрізняється від процесу, який ми пройшли з Маріо, коли ви дивитеся на те які основні елементи сподобалися глядачам, і робите все можливе, щоб вшанувати ці основні елементи», — сказав Меледандрей Variety у 2023 році про розробку нового фільму про Шрека.

«А потім ви наполегливо працюєте над створенням сюжетних елементів і нових персонажів, які перенесуть вас у абсолютно нові місця. Оригінальний акторський склад є величезною частиною цього».

Меледандрей теж не зовсім новачок у цих персонажах. Він був виконавчим продюсером спін-оффу «Шрека» «Кіт у чоботях: Останнє бажання», рідкісного прикладу анімаційного сиквела, який отримав навіть кращі відгуки, ніж оригінал.

Нікому з нас не потрібне продовження за траєкторією попередніх фільмів про Шрека, але з невеликою кількістю магії «Останнього бажання» «Шрек 5» може бути дуже особливим.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023