У чому різниця між Халком та Червоним Халком?

post

У неділю, 13 липня, вийшов перший трейлер фільму «Капітан Америка: Чудесний новий світ», що дає шанувальникам побачити Червоного Халка. Трейлер, в якому Сем Вілсон одягає мантію Капітана Америки і, здається знову ворогує з урядом, закінчився тим, що він вступив у бій з великим червоним монстром.

У коміксах Червоний Халк дуже тісно пов’язаний з міфами «Неймовірного Халка» Брюса Беннера. Генерал Тадеус «Громовержець» Росс, американський військовий офіцер і заклятий ворог Беннера, перетворюється, серед інших, на червоного звіра в коміксах.

Хоча два Халки можуть мати однакове ім’я і навіть схожі здібності проте, між ними є різниця.

Різниця між Червоним Халком і Халком

Брюс Беннер перетворюється на Халка, коли дивна аварія, пов’язана з гамма-випромінюванням, перетворює його на гігантського зеленого монстра. Розпалений люттю, Беннер втрачає контроль над собою, коли перетворюється на Халка, спричиняючи величезні руйнування. Озброєний суперсилою, гамма підсилює його лють, що врешті-решт призводить до того, що він стає монстром.

Червоний Халк, в якійсь мірі, володіє всіма здібностями які має Халк, але найбільша відмінність між ним і Беннером полягає в тому, що Росс все ще зберігає свій розум, коли перетворується в Червоного Халка. У той час як Беннер, геніальний фізик, врешті-решт відходить на другий план, оскільки його інша особистість бере контроль над собою, Росс може приймати раціональні рішення залишаючись великим червоним монстром.

Ще одна відмінність між Россом і Халком Беннера полягає в тому, що в той час як Зелений Халк випромінює енергію, коли розлючений, Росс виділяє сильну кількість тепла. Однак якщо використовувати занадто багато теплової енергії, це зробить його вразливим для атак.

«Капітан Америка: Чудесний новий світ» вийде в кінотеатрах США 14 лютого 2025 року.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023