«П’ять наречених» повертається

post

«П’ять наречених» повертається для нового спеціального аніме-сиквела після фіналу оригінального аніме та поділилася новим постером і першими подробицями про те, чого очікувати від великого повернення франшизи! Аніме-адаптація закінчилась після двох сезонів та художнього фільму. Але тепер аніме повертається, щоб розповісти абсолютно нову історію, що демонструє життя п’ятірнят після того, як оригінальне аніме закінчилось.

Image

«П’ять наречених» вийде в Японії 20 вересня, але ще не оголошено, чи матиме він міжнародний реліз. Масато Джинбо повертається з фільму «П’ять наречених», щоб зрежисувати нове продовження для Bibury Animation Studio, і займатиметься сценаріями для поки що непідтвердженої кількості епізодів. Масато Кацумата повертається, щоб зайнятися дизайном персонажів, а Негі Харуба надасть історії оригінальність.

Що стосується того, про що розповідається в аніме:«Уесугі Фуутару, другокурсник середньої школи з бідної сім’ї, отримує дуже хорошу пропозицію працювати неповний робочий день репетитором. Але його ученицями виявляються дівчата з його ж класу! Тим більше, вони п’ятернята. І всі п’ятеро прекрасні, але виявляються проблемними студентами, які мають погані оцінки і ненавидять вчитися! Схоже, його першим завданням буде завоювати довіру всіх сестер. Кожен день — це шалена вечірка, зосереджена навколо п’яти сестер з дому Накано!»

 

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023