Телесеріал по грі Halo скасували на Paramount Plus

post

Серіал Halo скасовано на Paramount Plus. Адаптація відеоігри встигла отримати лише два сезони, перш ніж втратила цікавість фанатів. Paramount Plus опублікував наступну заяву для The Hollywood Reporter:

«Ми надзвичайно пишаємося цим амбітним серіалом і хотіли б подякувати нашим партнерам з Xbox, 343 Industries та Amblin Television, а також шоураннеру та виконавчому продюсеру Девіду Вінеру».

Вони також подякували акторам і додали, що бажають всього найкращого в майбутньому. Деякі джерела повідомляють, що серіал можуть продати й тоді з’явиться надія як мінімум на ще один сезон.

Серіал отримав багато негативних відгуків через численні сцени, в яких показано Майстра Чіфа без шолома, що змінює акцент серіалу з персонажа на актора й тим самим відходить від ігрової реальності, оскільки всі пам’ятають Майстра Чіфа у своєму бойовому шоломі. Інтернет-користувачі запропонували хороше порівняння з цією ситуацією: потрібно лиш уявити Дарта Вейдера з оригінальної трилогії Зоряних Війн, але без свого легендарного шолома у більшості сцен.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023