Гравець у Покемони витратив 23 роки, щоб зібрати майже всіх покемонів

post

Гравець у Покемони майже втілив у реальність культовий слоган франшизи, зловивши всіх можливих покемонів у всіх іграх серії, за винятком рідкої форми Манафі. Це досягнення робить ще більш вражаючим те, що воно включає не лише всіх доступних покемонів, але й їхні сяючі форми, деякі з яких неймовірно важко знайти.

З виходом нової гри про покемонів гравці завжди прагнуть завершити Покедекс. Деякі фанати заходили ще далі й завершували Національний Декс, що не є легкою задачею, враховуючи, як важко зловити міфічних покемонів, але цей гравець перевершив усі очікування й пішов на крок далі.

У дописі на сабредіті Pokemon Scarlet & Violet користувач під нікнеймом wolfmanoh демонструє неймовірно рідкісний ігровий рекорд, якого він нещодавно досягнув. Користувач підкреслює, що минуло 23 роки з моменту, коли він почав грати у Покемонів, і він нарешті завершив свою колекцію всіх покемонів, за винятком Манафі. Примітно, що це включає не лише всіх покемонів і їхні регіональні варіанти, але й сяючі форми. Враховуючи, наскільки важко іноді знайти сяючих покемонів, це одне з найрідкісніших досягнень в історії франшизи.

Фанати покемонів дуже вражені цим подвигом, оскільки нечасто зустрічається така величезна колекція. Єдиний покемон, який порушує колекцію є Манафі. Користувач має простого Манафі, але знайти сяючого — це зовсім інша справа. Гравцям потрібно отримати яйце через Pokemon Ranger, потім передати його на новий файл збереження і вилупити, і навіть тоді немає гарантії, що Манафі буде сяючим.

Користувачі подрахували, що шанси появи сяючого Манафі становлять 0,0001%, тому його можна назвати найважчим сяючим покемоном, якого можна зловити в історії франшизи.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023