Warner Bros. придбала компанію-розробника MultiVersus

post

Warner Bros. Games офіційно придбала Player First Games, розробника MultiVersus. MultiVersus вийшов у травні 2024 року після бета-тестування протягом останніх кількох років. Це 2D сайд-скролінгова платформа для боїв, де гравці можуть битися за різних персонажів Warner Bros., від Багза Банні до Супермена. Це був перший реліз від Player First Games, і він отримав переважно позитивні відгуки від аудиторії.

Player First Games існує з 2019 року, але тільки недавно випустила свою першу гру, яка принесла студії успіх. Гра, MultiVersus, доступна безкоштовно, з великою кількістю персонажів і контенту, що тримають гравців зацікавленими. Як і багато інших безкоштовних ігор, MultiVersus пропонує внутрішньоігрові покупки та мікротранзакції у вигляді бойових пропусків, що включають у собі унікальні скіни або інші косметичні модифікації.

З успіхом MultiVersus і фанатською базою, яка чекає на новий контент, не дивно, що така велика компанія, як Warner Bros., придбала студію. В офіційному прес-релізі Warner Bros. оголосила, що Тоні Хьюн і Кріс Вайт, співзасновники Player First Games, продовжать керувати студією та її розвитком.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023