Нові Дедпул та Росомаха тепер ще і у Fortnite

post

Нові ігрові моделі для супергероїв Marvel Дедпула та Росомахи з’явилися на онлайн-платформі безплатної гри Fortnite як платний контент, вони відображають зовнішність персонажів з коміксів.

Два нові скіни з’явилися одночасно з загальнонаціональним виходом в США фільму про команду Дедпула і Росомахи, який вийшов 26 липня. Райан Рейнольдс і Х’ю Джекман знову виконують головні ролі, які вони грали багато разів раніше. Новий фільм відновив інтерес шанувальників кіновсесвіту Marvel, отримавши на ранніх оцінках глядачів на Rotten Tomatoes 97-відсотковий рейтинг схвалення.

Як було повідомлено на офіційному акаунті Fortnite у Twitter, кожен із нових скінів має в дужках назву Pen & Ink, що відображає класичний вигляд персонажів як мальованих супергероїв Marvel з коміксів. Обидва скіни можна використовувати у Fortnite Battle Royale, Fortnite Festival та Rocket Racing.

Це не вперше, коли ці герої з’являються у Fortnite, оскільки перша поява Дедпула відбулася у 2020 році, а після того, перший із чотирьох скінів Росомахи був випущений вже через чотири місяці.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023