Crusader Kings 3 отримає офіційний комікс

post

У списку ігор, в яких ми очікували побачити тематичні комікси, Crusader Kings 3, напевно, не займає помітне місце. Але ми уже лише за кілька тижнів до того, як побачити безкоштовний комікс «Багато доріг до влади» про велику стратегічну гру від Paradox, який є приквелом до майбутнього доповнення «Дороги до влади».

Цей міні-комікс буде доступний на сайті Crusader Kings 3 і в Steam з 22 серпня, і він розповідатиме про піднесення візантійського імператора Василія, за якого гравці зможуть грати після виходу доповнення 24 вересня.

Василій мав цікаве піднесення до влади. Він народився македонським селянином і врешті-решт одружився з коханкою свого попередника, Михаїля III, перед тим як убити його і зайняти трон.

Принаймні, є хоч щось почитати, поки ми чекаємо на те, що, можливо, стане найцікавішим розширенням для Crusader Kings 3 . «Дороги до влади» нарешті дозволять нам грати за безземельних авантюристів і членів аристократії, плануючи свій шлях до влади за допомогою хитрості, врешті-решт піднімаючись до вищих посад, де ми зможемо впливати на королівські двори і робити захоплення влади. Або ж ми можемо просто насолоджуватися життям як лідер групи найманців чи бандитів.

Це переважно візантійське розширення, і разом із новими механіками воно додасть нові події та активності, такі як колісничні перегони, а також нові ресурси, які дозволять вам покращити вигляд ваших аристократів.

Paradox переживає нелегкі часи, з невдалим запуском Cities: Skylines 2, скасуванням в останню хвилину Life By You і нещодавною затримкою Prison Architect 2, тож їм конче потрібна хоч якась перемога. Можливо, «Дороги до влади» стануть нею.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023