Кемерон прокоментував участь у написанні нового Термінатора

post

Джеймс Кемерон надає неоднозначну заяву про Термінатора 7. Мало що відомо про наступну частину довготривалої франшизи, хоча раніше Кемерон натякав, що він працює над сценарієм до Термінатора 7.

Кемерон був режисером і співавтором фільмів Термінатор та Термінатор 2: Судний день, а також був продюсером та допомагав розробляти сюжет для останньої частини франшизи — Термінатор: Фатум, яка вийшла в 2019 році.

Під час інтерв’ю з The Hollywood Reporter Кемерон поділився своїми думками про майбутній аніме серіал Термінатор Зеро від Netflix, а також натякнув на свою роботу над Термінатором 7, заявивши, що

… це повністю засекречено. Я не хотів би випускати потенційно небезпечного робота-агента, якби ви заговорили про це, навіть заднім числом.

Він також висловив свою зацікавленість Термінатором Зеро, незважаючи на те, що не був залучений до проєкту.

Виглядає цікаво. Моє ставлення до цього дуже схоже на “Хроніки Сари Коннор” – мені цікаво, як інші люди розповідають історії у світі, який я створив. Що вони винесли для себе? Що їх заінтригувало? Куди вони йдуть з цим? Схоже, що вони повертаються до першопричини Судного дня – ядерної війни – і до того, чи це остаточна хронологія. Мені було б цікаво подивитися, до чого вони дійшли.

Я зараз працюю над власним матеріалом про Термінатора. Це не має нічого спільного з Термінатором Зеро. Як і у випадку з “Хроніками Сари Коннор”, вони час від часу зачіпали речі, з якими я грався абсолютно незалежно. Так що тут є певна цікавість. Це не пекуча цікавість, але, очевидно, було б приємно побачити, що вдасться зробити.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023