Новий мультсеріал про Мисливців за привидами створюється Netflix

post

Франшиза «Мисливці за привидами» продовжує зростати, оскільки було підтверджено, що новий проєкт скоро вийде на стрімінгову платформу Netflix, слідом за успішними спробами відродження, які були нещодавно продемонстровані через вихід «Мисливці за привидами: Імперія заморожених».

Оригінальний фільм «Мисливці за привидами» вперше справив величезний вплив з виходом у 1984 році, представляючи шанувальникам ідеї, які згодом породять значно більшу франшизу, ніж хтось міг уявити. Мисливці за привидами перевершили всі очікування студії і стали величезним успіхом, ставши найкасовішою комедією в історії кіно на той час, зібравши майже 10 разів більше за свій бюджет. Звідти успіх породив безліч продовжень, перезавантажень і серіалів у франшизі «Мисливці за привидами» з різним ступенем успіху.

У 2022 році, після успіху «Мисливці за привидами: З того світу», було оголошено, що на Netflix працюють над новим потенційним анімаційним серіалом «Мисливці за привидами» від Джейсона Райтмана, очевидно, щоб скористатися відродженням франшизи після невдачі перезавантаження 2016 року. Хоча з тих пір не було жодних нових подробиць, новий звіт від Variety підтверджує, що шоу було схвалено на Netflix, причому Райтман і його співавтор сценарію Гіл Кенан стануть виконавчими продюсерами проєкту. Це буде третій анімаційний серіал в історії франшизи і перший за майже 30 років. Перший, «Справжні мисливці за привидами», мав великий успіх протягом семи сезонів, а потім був продовжений менш вражаючим «Екстремальні мисливці за привидами», який представляв здебільшого новий склад персонажів і тривав 40 епізодів.

Зараз франшиза «Мисливці за привидами» не працює як єдине ціле, незважаючи на успіх окремих проєктів, це значною мірою пов’язано з тоном і підходом до теми, який обрали останні проєкти, що існують у разючому контрасті з нерозсудливою та недбалою комедійною манерою, яку привніс перший фільм. З цією проблемою на увазі, анімаційний серіал може бути саме тим, що потрібно, щоб повернути все на правильний шлях, оскільки цей проєкт є малим за тиском на аудиторію і природно є більш легким за тоном.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023