Розробляється ще один серіал у всесвіті «Полтергейст»

post

У 1996 році медіафраншиза Полтергейста отримала свій перший телесеріал «Полтергейст: Спадщина», який був лише слабко пов’язаний з фільмами. Це шоу тривало чотири сезони, перш ніж закінчилося в 1999 році, але зараз студія Amazon MGM пропонує свіжий погляд на телесеріал «Полтергейст».

Як повідомляє Variety, серіал «Полтергейст» отримав двох шоураннерів та виконавчих продюсерів — Калінду Васкес та Роббі Томпсона. З цієї пари, Васкес має більш різноманітний досвід за списоком шоу, серед яких «Втеча з в’язниці», «Бійся ходячих мерців», «Якось у казці» та «Зоряний шлях: Дискавері». Досвід Томпсона в першу чергу пов’язаний з «Надприродне», багатосерійним жанровим серіалом, де він був співвиконавчим продюсером протягом декількох сезонів. Він також був творцем і шоураннером серіалу-приквелу «Вінчестери».

Наразі немає жодних подробиць про сюжет нового серіалу «Полтергейст», окрім того, що він черпає своє натхнення з оригінального фільму 1982 року, будинок з якого нещодавно був виставлений на продаж.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023