Rotten Tomatoes представили систему оцінок, щоб боротися з рев’юбомбінгом

post

Rotten Tomatoes представив нову систему оцінок для аудиторії, щоб зменшити асоціацію сайту з «бомбардуванням» рецензіями. Спочатку Rotten Tomatoes запровадив оцінку аудиторії як спосіб дати фанатам фільмів голос на платформі, але добре задуманий інструмент став легко використовуватися і маніпулюватися тими, хто хоче висловити свою думку про певну франшизу чи бренд. Різні групи часто беруть участь у «бомбардуванні» фільмів, координуючи низькі оцінки для фільмів, які їм не подобаються з особистих причин. Мета такого «бомбардування» — змусити людей повірити, що «справжні» глядачі ненавидять фільм, хоча це не є реальним відображенням аудиторії.

Нова система Rotten Tomatoes намагається зупинити рев’юбомбінгом або принаймні пом’якшити його наслідки, розділивши справжні рецензії від фальшивих. Новий значок «Verified Hot» відображатиме думки звичайних кіноглядачів.

Rotten Tomatoes вже раніше намагався боротися з рев’юбомбінгом, і це є останнім кроком. Однак є помітні недоліки в системі, адже тепер материнська компанія Rotten Tomatoes, Comcast, вимагає, щоб користувачі використовували їхній сервіс бронювання квитків, Fandango, для підтвердження покупки квитка, щоб бути частиною цієї елітної групи зі значком «Verified Hot». Це не ідеальна система, але вона допомагає запобігти створенню акаунтів з метою надання негативної оцінки фільму, який вони навіть не бачили.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023