Diablo 4 втрачає потенціал як багатокористувацька гра

post

Розробники Diablo 4, нещодавно, під час інтерв’ю на Gamescom розповіли, що близько 85% гравців грають наодинці. У Diablo 4 можна грати як самостійно, так і з друзями, і схоже, що Blizzard прагне посилити мультиплеєр у майбутніх оновленнях.

Diablo 4, що вийшла минулого року, отримає своє перше розширення 8 жовтня, що уже стало головною подією гри на Gamescom. Diablo 4: Vessel of Hatred додасть найманців-компаньйонів, новий клас — Спірітборн, натхненний ацтекським воїном-Ягуаром, нову основну сюжетну лінію та багато іншого.

Цікавий факт виплив на поверхню під час Gamescom, коли контент-крейтор AnnacakeLIVE взяла інтерв’ю у дизайнера Айсліна Голла та директора гри Брента Гібсона, спливло, що близько 85% усіх гравців Diablo 4 грають наодинці. За словами розробників, Blizzard очікує, що кількість людей, які грають у мультиплеєр, зростатиме поступово, особливо коли молодша аудиторія почне досліджувати гру через геймпас, оскільки вони більше звикли грати з друзями. Запроваджуючи нову функцію пошуку груп, Blizzard сподівається надати гравцям якісну можливість знаходити інших людей для спільної гри, створювати лобі та брати участь у групових заходах.

Функція пошуку груп — лише одна з багатьох нових функцій Diablo 4. Blizzard нещодавно представила нові функції, яких просили фанати, включаючи налаштовувані точки призначення для Міських Порталів та систему арсеналу, що дозволить гравцям змінювати збірки, подібно до системи завантаження у Diablo 3. Ці два покращення часто просили гравці і, ймовірно, вони також отримають позитивний відгук для відновлення потенціалу багатокористувацької гри.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023