У Civilization 7 візуальна асиміляція захопленого міста буде миттєвою

post

Випуск Sid Meier’s Civilization 7, що запланований на 2025 рік, впровадить зміни до серії ігор Civilization, які не мали чогось новенького уже понад вісім років. Гравці уже дізналися про впровадження у ігровій механіці, яке, здається, турбує деяких фанатів. Воно проявляється, коли гравець захоплює місто супротивника.

Нещодавно було випущено понад 25 хвилин геймплейних кадрів з Sid Meier’s Civilization 7, і частина цього показу демонструє, як захоплені міста негайно адаптуються до вигляду нації-загарбника. Зауваження щодо естетичної зміни в механіці захоплення міст у грі було висловлено на Reddit користувачем Anonim97_bot, який поділився скріншотами з довгого офіційного показу геймплею Civilization 7, який відбувся близько тижня тому. На цих скріншотах виділено момент, де зображено двох лідерів Civilization 7 — Хатшепсут з Єгипту та Августа з Риму, які ведуть війну. Єгипетська армія захоплює одне з римських міст, яке миттєво перетворює свою зовнішність на карті світу, відображаючи будівлі в єгипетському стилі відповідної епохи. Це контрастує з попередніми частинами серії, де міста зберігали свою оригінальну архітектуру до настання нової епохи, і відсутність реалізму через цю зміну викликає незадоволення у деяких фанатів.

Civilization 7 матиме три чіткі епохи – Античність, Добу великих географічних відкриттів та Сучасність – з кризами між кожною з них, коли народи кожної цивілізації пристосовуються до змін часу. Це відповідає кількості епох у Civilization 6, але є значним скороченням порівняно з кількістю епох у Civilization 5, де їх було сім.

Зміна естетики захоплення міст далеко не єдиний новий елемент у Civilization 7. Остання частина серії також включатиме згадану вище систему криз, яка активується в кінці кожної епохи, а також шляхи спадщини, які гравці зможуть використовувати як орієнтири на шляху до перемоги.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023