CD Projekt планує більше анімаційних проєктів по Cyberpunk 2077

post

CD Projekt відновила надії на другий сезон Cyberpunk Edgerunners, заявивши, що вона «однозначно» планує більше анімаційних проєктів, пов’язаних із всесвітом Cyberpunk 2077.

Співгенерального директора Міхала Новаковського під час останньої звітної конференції CD Projekt запитали, чи планує компанія більше проєктів у сфері поп-культури та чи буде продовження улюбленого аніме Cyberpunk Edgerunners, створеного CD Projekt, Studio Trigger і Netflix.

Раніше Новаковський та його колеги досить наполегливо заявляли, що Cyberpunk Edgerunners не буде продовжено після першого сезону, і хоча цього разу він не підтвердив більше деталей, принаймні сказав, що шанувальники можуть очікувати більше анімаційних проєктів у тому ж стилі.

Ми однозначно плануємо робити більше в плані анімації з Cyberpunk, тому сподіваюся, що це буде достатньо як відповідь. Тож очікуйте на більше, але це все, що я можу сказати наразі.

, — сказав Новаковський.

Прем’єра Cyberpunk Edgerunners відбулася у вересні 2022 року й отримала високу оцінку як від фанатів, так і від критиків, навіть викликавши новий сплеск інтересу до гри Cyberpunk 2077, у яку починали грати понад мільйон гравців.

Японський менеджер спільноти CD Projekt Сатору Хонма заявив у жовтні 2022 року, що планів на продовження шоу немає, оскільки Edgerunners задумувався як самостійний проєкт. Однак франшиза Cyberpunk розширюється й в інших напрямках — у книги, комікси, не кажучи вже про повноцінне продовження, що наразі перебуває на ранніх етапах розробки.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023