Гравці Star Wars Outlaws втратили весь ігровий прогрес

post

Деякі гравці, які отримали ранній доступ до Star Wars Outlaws, були шоковані після того, як недавнє оновлення зробило неможливим для них продовження гри.

Star Wars Outlaws ще офіційно не вийшла. Повністю гра від Ubisoft у всесвіті Зоряних війн вийде 30 серпня на PS5, Xbox Series X/S та PC. Гра справді хороша, дозволяє вам повністю зануритися в культовий науково-фантастичний всесвіт. Однак гра вже вийшла в рамках платного раннього доступу. І для деяких гравців на PS5, які заплатили додаткові кошти за можливість грати раніше, ситуація виявилася катастрофічною: після недавнього оновлення вони застрягли у космосі, що зробило подальшу гру неможливою. Ubisoft, схоже, не може виправити ці зламані збереження і просто пропонує гравцям почати гру заново.

Варто зазначити, що ці гравці заплатили щонайменше $100 за Gold Edition, що забезпечив їм три дні раннього доступу до гри. І тепер весь прогрес, якого вони досягли під час цього раннього доступу, доведеться залишити позаду, і вони повинні розпочати нову гру, щоб мати можливість грати далі. Це, м’яко кажучи, не дуже добре.

28 серпня Ubisoft усвідомлюючи наскільки розчаровані деякі гравці через ці новини, надіслала інше повідомлення, обіцяючи компенсувати незручності. Залишаються сподівання, що подібні питання будуть вирішені до великого офіційного запуску гри 30 серпня.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023