Bethesda сподівається, що Starfield буде таким же тривалим, як Skyrim

post

Один із розробників Bethesda нещодавно розповів, що команда сподівається, що Starfield протримається так само довго, як Skyrim, і отримуватиме підтримку протягом багатьох років. Коли Starfield був випущений минулого року, генеральний директор Xbox Філ Спенсер висловив ентузіазм щодо того, що нова рольова гра Bethesda буде такою ж тривалою, як Skyrim, який залишається надзвичайно популярним через понад десятиліття після свого першого виходу.

Випущений у 2011 році, Skyrim є однією з найпопулярніших рольових ігор Bethesda, яка досі має активну спільноту моддерів і отримувала порти для численних платформ протягом останніх 13 років. Водночас початкові враження від Starfield не викликали такого захвату у спільноти, як його попередник. Хоча Starfield здобув здебільшого позитивні відгуки від критиків, реліз космічної гри Bethesda був суперечливим, оскільки її швидко розкритикували за те, що, незважаючи на масштабний відкритий всесвіт, йому бракувало тієї уваги до деталей, яка зазвичай робить ігри Bethesda особливими.

В інтерв’ю для The Gamer на Gamescom креативний продюсер Starfield Тім Лемб розповів, що він «сподівається», що космічна гра зможе протриматися так само довго, як Skyrim.

Ми плануємо підтримувати наші ігри довгий час. Тому у нас завжди є ідеї на різних стадіях завершеності, але ми завжди працюємо над чимось

, — пояснив Лемб.

Хоча Лемб прямо про це не згадував, ще одним аспектом, який може продовжити життя Starfield, є її спільнота моддерів. Skyrim досі має процвітаючу моддерську сцену, і хоча Starfield спочатку не мав офіційної підтримки модів, останні оновлення виправили це, і зараз спільнота має багато варіантів для чудових модів для Starfield. У будь-якому випадку, лише час покаже, чи залишиться Starfield настільки ж популярною серед своїх шанувальників через кілька років.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023