В The Sims 4 анонсували доповнення «Життя і Смерть»

post

EA оголосила про вихід доповнення «Життя і Смерть» для The Sims 4, яке вийде 31 жовтня. Новий контент додасть геймплей, зосереджений навколо життя, смерті та надприродного. Окрім цього розширення, The Sims 4 також додасть нові набори та влаштовуватиме внутрішньоігрові події протягом вересня, продовжуючи традицію регулярних оновлень та свіжого контенту.

З моменту запуску у 2014 році, The Sims 4 продовжує розвиватися, із понад 50 DLC-пакетами, що додають нові функції. Від ранніх оновлень, які принесли немовлят та інструменти для рельєфу, до розширень, таких як «Сезони» та «Кішки і собаки», гра поступово зростала в глибині та масштабах. Maxis та EA також працювали над тим, щоб гра була більш різноманітною та інклюзивною, додавши налаштування відтінків шкіри, гендерні опції та займенники. Команда розробників The Sims 4 не зупиняється на досягнутому і продовжує працювати над новим контентом.

У тизерному відео EA та Maxis показали гравцям короткий огляд майбутнього контенту, використовуючи карти таро, натякаючи на загадкові теми, які гравці зможуть очікувати в розширенні. EA називає цей період «Сезоном продовження», який триватиме з вересня по грудень, і обіцяє нові можливості для створення історій. Перший детальний огляд розширення «Життя і Смерть» запланований на 3 жовтня, напередодні його виходу на Геловін 31 жовтня. Це розширення дозволить гравцям переживати різні етапи життя та досліджувати життєві зміни і те, що відбувається після смерті.

Незважаючи на те, що вже минуло 10 років з моменту початкового релізу, The Sims 4 залишається захоплюючим майданчиком для творчості та розповідання історій.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023