Concord закривається

post

Геройський шутер від PlayStation та Firewalk Studios, Concord, офіційно закривається, оскільки сервери гри були відключені уже 6 вересня. Відшкодування за купівлю Concord буде надано найближчими днями.

Менше ніж через два тижні після релізу гри 23 серпня розробники підтвердили, що Concord буде відключено, посилаючись на те, що аспекти гри не спрацювали так, як вони задумали. Дата закриття була призначена на п’ятницю, 6 вересня, причому цифрові продажі гри негайно були зупинені в PlayStation Store, Epic Games Store і Steam 3 вересня. Напередодні цього оголошення було зрозуміло, що необхідно ухвалити важливе рішення щодо майбутнього Concord, оскільки оцінки продажів гри свідчать про всього 25 000 копій на PlayStation 5 та ПК. Надзвичайно низька кількість гравців у Steam також призвела до збільшення часу очікування підбору матчів.

Розробники Concord підтвердили, що сервери гри тепер офлайн, що робить її недоступною для гри на невизначений час. Повідомлення було коротким, у ньому розробники подякували гравцям за приєднання до гри. Через зростаючу байдужість до гри багато геймерів у Twitter висловили задоволення з приводу того, що героїчний шутер був відключений. Однак є також деяке занепокоєння щодо розробників Concord, оскільки тривожна тенденція звільнень у цій індустрії змушує декого задуматися про майбутнє Firewalk Studios.

Закриття Concord призвело до того, що фізичні копії стали перепродувати за завищеними цінами, але не все так погано для спільноти PlayStation. У день закриття гри відбувся довгоочікуваний запуск Astro Bot на PlayStation 5, і ця гра вже претендує на звання однієї з найкращих для PlayStation цього року.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023