Astro Bot увійшов до топ-100 найкращих ігор усіх часів

post

Astro Bot тепер посідає 74-е місце серед найкращих відеоігор усіх часів. Ексклюзив для PlayStation 5, Astro Bot, вже вийшов і отримав схвальні відгуки критиків. Фактично, огляди Astro Bot настільки високі, що гра наразі є найкраще оціненою новинкою 2024 року, а багато хто вважає її головним претендентом на звання “Гри року” на церемонії The Game Awards у грудні.

Оглядачі відзначають майже всі аспекти гри Astro Bot: захоплюючий ігровий процес платформера, чудовий візуальний стиль, креативне використання унікальних можливостей DualSense і приємні відсилання до класичних франшиз PlayStation. Критики одностайно погоджуються, що Astro Bot є винятковою грою і однією з найкращих 3D платформерів, коли-небудь створених, що й підтверджується її місцем у списку 100 найкращих ігор усіх часів.

Сайт-агрегатор рецензій Metacritic відстежує найвищі оцінки нових відеоігор, і, згідно з його даними, Astro Bot тепер знаходиться на 74-й позиції. Він випереджає іншу популярну гру для PS5, God of War: Ragnarok, і лише трохи поступається Tom Clancy’s Splinter Cell: Pandora Tomorrow. Можливо, загальний рейтинг Astro Bot трохи зміниться після того, як будуть враховані додаткові огляди, але навряд чи гра випаде з топ-100, і є велика ймовірність, що вона залишиться приблизно на 74-й позиції.

Залишається питанням, чи зможе Astro Bot зберегти своє місце як найкраще оцінена нова гра 2024 року, але іншим іграм, безперечно, доведеться постаратися. Поки гравці чекають на вихід цих нових релізів, вони можуть придбати Astro Bot на PS5 і самі перевірити, чи виправдовує гра очікування.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023