Автор Minecraft вважає, що фільм про гру виглядає непогано

post

Минулого тижня вийшов перший трейлер майбутнього фільму у світі Minecraft. Реакції були досить змішані — це справді загадкове творіння, і важко зрозуміти, чи цей фільм стане легкою розвагою чи катастрофою масштабу Borderlands.

Одна людина, яка спостерігає за всім цим з інтересом і захопленням, це Маркус “Нотч” Перссон, творець Minecraft. Нотч вперше випустив Minecraft у 2009 році та керував його розробкою на ранніх етапах, доки у 2014 році не продав гру та Mojang Studios компанії Microsoft за 2,5 мільярда доларів.

Окей, це виглядає цікаво … Для фільму про гру, у якій буквально немає сюжету, він виглядає несподівано веселим

— сказав Нотч про трейлер. Програміст зазначив, що це доволі сюрреалістично бачити, як його колишній проєкт перетворюється на голлівудський фільм, і вважає це дуже крутим, що вони взяли Джека Блека.

Я, мабуть, навіть погодився б на те, щоб це знімав Уве Болл. У мене інший зв’язок із грою, ніж у гравців. Для мене це більше про те, як можна побачити нові дивні інтерпретації ідей, які інколи виникали спонтанно, як той же кріпер!

Реакції на трейлер були далеко не однозначні. Один із фанатів Minecraft на ім’я Кіран сказав Нотчу: “Це виглядає жахливо і зовсім не схоже на гру, яку ти створив”. Нотч відповів:

Але я розумію, що це, ймовірно, по-іншому сприймається людьми, які грали в гру, а не створювали її.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023