Гравці Team Fortress 2 доставили книгу з 340 000 підписами до штаб-квартири Valve

post

Гравці Team Fortress 2 проявили креативність у боротьбі з проблемою ботів-чітерів у грі, перетворивши петицію, яку підписали понад 340 000 людей, на справжню книгу та доставивши її до штаб-квартири Valve.

Понад 340 000 імен зібрані в одну книгу. Це символ величезної кількості людей, які люблять Team Fortress 2 і хочуть, щоб гра процвітала. Ця книга вже досягла своєї мети в штаб-квартирі Valve.

Team Fortress 2, що вийшла ще у 2007 році, є однією з найпопулярніших і найулюбленіших багатокористувацьких ігор усіх часів. Однак, попри це, або, можливо, через це, гра стикається з величезною проблемою ботів, коли фейкові гравці проникають у матчі з встановленими хакерськими програмами.

Рух за виправлення проблем гри під назвою #FixTF2 здобув перемогу, коли після одного з оновлень зі всіх серверів зникли боти. Ситуація отримала великого розголосу, але у #FixTF2 також були інші цілі з виправлення гри, які ще очікують на своє виконання. Хай там як, книга підписів залишиться в історії ігрових спільнот як прояв креативного виправлення проблем для старих, але досі обожнюваних ігор.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023