Відомі перші шість цивілізацій в Civilization 7

post

Firaxis Games оголосила перші шість цивілізацій для гри Sid Meier’s Civilization VII, серед яких: Аксумська, Єгипетська, Майя, Маур’їв, Римська та Шауні. Кожна цивілізація матиме власні унікальні навички, будівлі та юніти, які відіграватимуть важливу роль на ранніх етапах гри.

Вихід Sid Meier’s Civilization VII запланований на 11 лютого 2025 року для ПК, PlayStation, Xbox та Nintendo Switch. Гра представить нову систему прогресії через три епохи: Античність, Дослідження та Сучасність. Цивілізації переживатимуть різні кризи, а гравці зможуть “поєднувати і змінювати” лідерів для налаштування своїх імперій, що додасть новий стратегічний вимір.

Деякі знайомі елементи, такі як варвари і робітники, цього разу будуть виключені, що натякає на свіжий напрямок серії. Гра зосередиться на злетах і падіннях імперій, таких як перетворення Риму на середньовічну державу, що стане важливою частиною ігрового процесу і буде фіксувати велику залежність від того, яку з перерахованих цивілізацій гравець обрав.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023