Гравці Diablo 4 витратили понад 150 мільйонів доларів на мікротранзакції

post

Гравці Diablo 4 витратили понад 150 мільйонів доларів на мікротранзакції у грі. Ця інформація надходить від одного з членів команди, який додатково розкрив, скільки Diablo 4 згенерувала доходу з моменту запуску і до сьогодні, що надає уявлення про прибутки, отримані Blizzard від цієї гри.

Купуючи Платину, преміальну валюту гри, гравці можуть придбати різні набори з косметичними предметами для своїх персонажів і верхових тварин. Ще один спосіб додати різноманітності до своїх пригод у Санктуарії — це купити бойовий пропуск Diablo 4, за допомогою якого гравці отримують винагороди, граючи і підвищуючи рівень, як у інших іграх, таких як Fortnite та Apex Legends. Тепер, через більш ніж рік після виходу гри, гравці Diablo 4 дізнаються вражаючі цифри доходів, згенерованих новою частиною франшизи, і скільки з цієї суми припадає на мікротранзакції.

Як повідомляє Gamepressure, Харрісон Фрешке, старший менеджер з продуктів Diablo 4, повідомив, що гравці витратили понад 150 мільйонів доларів на мікротранзакції. У своєму профілі на LinkedIn Фрешке детально описав свою роботу над монетизацією Diablo 4, включаючи індивідуальні знижки, набори та ціноутворення, що призвело до суми понад 150 мільйонів доларів. Профіль старшого менеджера з продуктів також розкриває, що від попередніх замовлень до сьогодні ARPG від Blizzard згенерувала понад 1 мільярд доларів доходу, причому мікротранзакції становлять приблизно 15% від загальної суми.

Незважаючи на значні доходи від монетизації, Diablo 4 не уникнула суперечливої репутації франшизи щодо мікротранзакцій. Попри суперечки, пов’язані з монетизацією, Diablo 4 наближається до одного з ключових моментів після свого запуску. З 4 по 11 вересня гравці могли випробувати контент, який буде випущений з шостим сезоном гри, включаючи налаштування персонажів, предметів і нові функції.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023